Vi som arbetar här

slider_header_blomsterliv9

 

personal_bilder_therece2Theréce Erlandsson

Butiksinnehavare

 

Blommor har alltid varit ett  starkt intresse, ända sedan jag var liten.Jag började  jobba extra i blomsteraffär när jag var 16 år, sedan var jag fast. Det blev trädgårdsgymnasium i Gamleby och senare floristutbildning i Göteborg Jag har jobbat extra i flertalet blomsteraffärer i olika städer under åren och även haft anställning i några. Efter en tid i Eksjö valde jag att ta steget att starta en egen butik som jag så länge drömt om. En erfarenhet jag aldrig kommer ångra.

 

 

 

 

personal_bilder_josefineJosefine Erlandsson

Butiksbiträde

 

Jag är hit flyttad från Oskarshamn, där jag jobbade inom restaurang branschen. Har gått flertal blomster/bordsdekorations kurser, det är ett brinnande intresse så som matlagning och träning.

 

 

 

 

 

 

 

Mikael Ström

Blomsterbud

 

Vem vet, nästa gång kanske det är till dig jag kommer…

©Blomsterliv 2013